Porta tancada que no atura a una afició blava i… BRILLANT!

El Lleida CF ha hagut de debutar a casa amb un partit a porta tancada que ha deixat les grades buides, però que ha omplert d’ambient la Fan Zone organitzada pel club a l’exterior del Camp d’Esports.

Fins a 800 persones han evidenciat el seu suport al seu equip i l’han acompanyat, a tocar de l’estadi, fent sentir als jugadors en tot moment el seu alè, càntics i animació. Una brillant i vibrant resposta de la gent a l’esforç que el club ha fet perquè ningú no es quedés sense gaudir d’un emocionant partit. I és que era el primer a casa i res ni ningú podia fallar!!!

Gràcies a tothom que ha fet possible una gran tarda festiva de futbol i que, malgrat les atípiques circumstàncies, ha aconseguit reunir a grans i a petits, al bo i millor de la nombrosa afició blava, sens dubte. Molts altres, també,  han pogut gaudir des de les seves cases de la retransmissió televisiva del matx i alguns des dels balcons dels edificis adjacents a l’estadi!!!

Tot un èxit del primer tardeo  del Lleida CF que tindrà continuïtat el pròxim cap de setmana, en el segon i últim partit a porta tancada que ara tocarà jugar contra el Cornellà. Serà a les 18,00 hores i el tornarem a veure en pantalla gegant i retransmès, en aquest cas, per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i, de nou, per Lleida TV.

Els blaus tornaran a jugar sols, però molt ben acompanyats de la brillant i estupenda afició que ens heu demostrat que sou!

Us estem preparant, a més, una SORPRESA ENORME que podreu viure si ens torneu a  acompanyar el dissabte dia 14 de setembre!!

Us esperem a partir de les 17.00 hores!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns