LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Instal·lacions

El Camp d’Esports, a l’avinguda de Doctor Fleming de Lleida, és un dels camps de futbol més antics d’Espanya. Es va inaugurar l’1 de gener de 1919 i hi va jugar un dels primers clubs de Ponent, el Joventut FC.

Va ser dissenyat per l’arquitecte lleidatà Adolf Florensa amb una capacitat per a 13.500 persones. Disposa de gespa natural i té una mida de 102 per 68 metres.

El recinte va experimentar un període de reformes fins a la temporada 1993-1994 quan es va homologar a les normes de la Lliga de Futbol Professional pel que fa a mesures de seguretat, il·luminació i eliminació de les zones sense seient.

L’estadi, de concessió municipal, és el més antic de Catalunya, ja que es va inaugurar l’1 de gener de 1919. És una construcció inclosa en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic. Hi juga el Lleida CF que compta amb un segon camp reglamentari, l’Annex, destinat als entrenaments.

CAMP D'ESPORTS
ANNEX
GIMNÀS

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns