Primera presa de contacte amb el conseller d’Esports, Bernardo Álvarez

La directora general del Lleida CF, Marta Pereira, ha assistit al dinar col·loqui que ha reunit a presidents i representants de les diferents entitats esportives de la ciutat de Lleida amb Berni Álvarez, titular de la recentment creada conselleria d’Esports.

Tots els clubs li han traslladat les inquietuds i necessitats que, a nivell general, es tenen en matèria de noves infraestructures, manteniment i adequació de les existents, en inversió i pressupostos i en consolidació de les seves bases.

Acompanyat del seu secretari general i les autoritats locals, l’alcalde Félix Larrosa i regidor Jakcson Quiñónez, el màxim responsable de la cartera esportiva a Catalunya ha assegurat que es treballarà per aconseguir major simplicitat i acompanyament en els processos i per distribuir i augmentar les partides pressupostàries a tot el territori.

Els seus objectius són els de fer més fàcil el dia a dia de tots els clubs, millorant l’agilitat i eficiència en l’àmbit administratiu i l’accés a les subvencions a través d’un pla de xoc estratègic i transversal, per a tota mena d’esport i en totes les categories, amb accent especial pel que fa a l’esport inclusiu i l’esport femení.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns