Castellers de Lleida i Lleida CF fan pinya

El club blau i tota l’afició del Lleida CF ens hem sumat al reconeixement del darrer èxit de la colla bordeus després de fer història al Concurs de Castells de Tarragona carregant un 2 de 8 amb folre i guanyant, per primer cop, la jornada del dissabte. Els lleidatans el van carregar en cinquena ronda, a banda també d’un 7 de 8 i un 3 de 8 aconseguint sumar un total de 2.375 punts.

Els Castellers de Lleida ens han portat el merescut guardó i l’han mostrat al mig del camp on han carregat un pilar que ha emocionat a tothom al Camp d’Esports. Els directius del club, Marc Torres i Marta Pereira, han ofert al president i al cap de colla, Pau Bonet i Marc Giné una samarreta commemorativa i en record d’aquesta victòria castellera tan celebrada per tota la ciutat.

Unió, esforç, superació són alguns dels valors comuns que compartim. Enhorabona i que els èxits blaus i bordeus es multipliquin!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973644547 o enviar un mail a

abonats@lleidacf.cat

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns