CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Els primers 100 dies de canvis.

El president del Lleida Esportiu, Luis Pereira, i el director general Vicente Javaloyes han fet balanç dels primers cent dies al capdavant de la gestió del club blau: ‘En 100 dies hem professionalitzat el club iniciant el camí que ens ha de portar a la categoria en la qual hem d’estar. Hem treballat molt fort per a recuperar la confiança de l’afició, de la gent, el diàleg amb les institucions i les administracions, la bona relació amb la resta de clubs esportius. Hem signat convenis, ens hem aproximat als abonats i hem demostrat que som mereixedors de la gestió del Camp d’Esports. Hem organitzat 9 partits a casa amb cada cop més assistència d’espectadors; dels més de dos mil del primer que vam fer a finals de gener fins a les prop de 7.000 persones que ens han acompanyat en l’últim de la temporada regular.

Hem recuperat la mascota, establert lligams amb les escoles, reobert la botiga, activat noves xarxes socials, posat en marxa els abonaments de mitja temporada, creat una àrea vip i captat patrocinadors. Hem restablert les relacions amb els mitjans amb dos atencions setmanals dels jugadors i l’entrenador prèvia i posterior a cada partit i hem atès fins a 70 peticions d’entrevistes i intervencions en premsa de membres de la directiva i el cos tècnic. 

Els reptes ara són dignificar la imatge i l’estat de les instal·lacions del club, donar un servei de qualitat i ampliar la Base, la construcció de la futura ciutat esportiva i recuperar el nom de la Unió Esportiva Lleida.  Som competitius i volem aspirar a més; lluitarem per a pujar!!!!’

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns