LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

8.953; una victòria de l’afició a les grades

El Lleida Esportiu ha tancat la Primera Volta amb un triomf: la massiva presència de la seva afició. Prop de 9.000 blaves i blaus han omplert de gom a gom el Camp d’Esports oferint una impagable imatge d’unió, alegria i suport al seu equip.

I és que l’ocasió s’ho valia: un partit més que emocionant entre el primer i el segon de la categoria: el líder Lleida Esportiu i l’Hércules. Tots dos han aconseguit mobilitzar a milers de lleidatanes i lleidatans desitjosos de gaudir d’una gran tarda de futbol, així com dos autocars amb l’afició rival que s’ha desplaçat des d’Alacant a Ponent.

L’ambient ha estat constant i abans que els jugadors saltessin a la gespa, la cantant Anna Borrego ha interpretat a cappella l’Himne del Lleida i diferents altres cançons. També l’abonada número 2.324, Maria Pilar Remacha Selva, ha estat obsequiada pel fet d’assolir la xifra que el club es va proposar a l’inici de temporada. Ella i el seu marit, Jordi Batlle, s’han fet una fotografia a peu de gespa amb l’onze inicial.

El club agraeix a tothom la festa viscuda i el suport i demana disculpes per les dificultats d’accés i d’evacuació.

Fins al diumenge vinent!!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns