LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Amb ganes de guanyar i ascendir

El central lleidatà està molt satisfet de tornar a casa i retrobar-ser amb un club que porta al cor. De petit va passar per les categories Benjamí i  Aleví de la Base Blava i després de formar-se al Barça i d’evolucionar en plantilles italianes com la del Lecce U19, ara s’incorpora a la plantilla del Primer Equip i ho fa amb totes les ganes de guanyar i d’impulsar cap a dalt al Lleida Esportiu.

Pol Muñoz assegura que al vestidor ha trobat un grup amb un nivell molt elevat que es mou entre l’exigència màxima professional, el respecte i la companyonia de tots els jugadors, uns valors que, al seu criteri, són fonamentals per assolir èxits i ascens.

Tot i arribar al tram final de la Lliga, aspira a tenir el màxim de minuts per ajudar a complir els objectius col·lectius i confia a aprendre dels companys i de l’entrenador per a continuar creixent com a futbolista. Debutar al Camp d’Esports, quan el tècnic així ho consideri, serà un somni complert.

El club considera que Pol Muñoz aportarà competitivitat i tot el seu  potencial per intensificar el treball a la zona defensiva central de l’àrea de joc perquè el Lleida Esportiu continuï sent protagonista i pugui firmar un final de temporada a la part alta de la classificació.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns