LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Blaus i Bordeus, estrelles damunt la gespa

Un desembre més el Lleida Esportiu ha donat la benvinguda al Nadal amb el Partit de les Estrelles que ha reunit de nou a mitjans de comunicació, autoritats polítiques, empresaris i patrocinadors, exjugadors i membres del club i la directiva.

Agrupats en dos equips, els Blaus i els Bordeus, han saltat a la gespa del Camp d’Esports amb les màximes ganes de fer entrar la pilota a la porteria malgrat l’intens fred i boira que també ha estat protagonista de la jornada.

Amb l’única presència femenina de la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, tot aquest grup de futbolistes per un dia han fet gaudir el públic amb les seves jugades que han arribat a sumar un total de 9 gols: 5 de l’equip Blau i 4 de l’equip Bordeus que han xutat, encetant el marcador, Gerard Marín, Roger Melero, Raúl Fuster, Adrià Fontanet, Miquel Nadal, Oriol Jové, Colau Obrador i Ruben Carbonell que n’ha fet 2.

La convocatòria ha acabat amb un dinar de germanor on el club ha agraït tota la gent que ens dona suport i on tothom ha compartit els millors desitjos de què l’equip continuï en la línia amb la qual tanca l’any i que el lideratge de la categoria ens dugui al desitjat i enyorat ascens de la categoria.

Visca el Lleida i bon Nadal, blaves i blaus!!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns