LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Copa Federación al Camp d’Esports el 30 d’agost

El Lleida Esportiu enfrontarà el partit d’eliminatòria de la Copa Federación de la RFEF amb el CE Sabadell FC al Camp d’Esports. L’altre aparellament de semifinals és el de la UE Castelldefels i la UE Cornellà amb data programada per al dimecres dia 30 d’agost.

La final, també a partit únic, es farà el dia 13 de setembre i actuarà com a local l’equip de menor categoria i, en cas de ser la mateixa, es determinarà segons l’ordre d’extracció de les boles del sorteig que avui s’ha efectuat.

El guanyador de la fase autonòmica passarà a la fase estatal, que arrencarà el 27 de setembre, amb els setzens de final on participaran 32 equips. Els quatre que arribaran a les semifinals es classificaran a la vegada per disputar l’edició d’aquesta temporada de la Copa del Rey.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns