LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El Barça Atlètic, el Cornellà i el Teruel seran els rivals de 1a RFEF del Lleida Esportiu en els 9 amistosos de pretemporada.

La plantilla blava es reincorporarà a l’activitat a partir del pròxim dilluns dia 17, quan es començaran a fer les proves mèdiques als jugadors que realitzaran el primer entrenament el dijous dia 20 de juliol.

Pel que fa als amistosos, el Lleida Esportiu en disputarà un total de 9 repartits entre setmana i els dissabtes, des de l’última setmana de juliol i durant tot el mes d’agost.

Els blaus jugarem contra diferents equips de 1a RFEF com el Teruel, que visitarà el Camp d’Esports el 29 de juliol, el 15 d’agost viatjarem al camp del Barça Atlètic i rebrem a casa al Cornellà el dia 19 d’agost.

També hi haurà amistosos contra equips de la mateixa categoria com el Zaragoza B de 2a RFEF a qui visitarem el 5 d’agost i l’Utebo que es desplaçarà a Lleida el dia 12 d’agost.

Igualment, hi haurà enfrontaments amb grups de la 3a RFEF com el Monzón del 2 d’agost, el Reus que tindrà lloc el dimecres 9 d’agost i el Girona B programat pel 27 d’agost que serà l’últim amistós a disputar-se abans de l’inici de Lliga.  

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns