LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El futbol, fil conductor de Primària al Pràctiques I

En aquesta ocasió han estat la seixanta nenes i nens de primer i de segon de Primària els que han preparat a consciència una visita que els feia especial il·lusió: la de Javi Soto, Juan Camilo Becerra i Joao Vigário.

I és que justament el futbol és la matèria esportiva que ha triat enguany el centre per a ser el fil conductor del curs per això tothom ha treballat molt la preparació d’aquesta experiència, cosa que s’ha notat moltíssim en la qualitat de les preguntes que han formulat als seus ídols. I és que prèviament, les petites i els petits han aprofitat per documentar-se i veure vídeos sobre l’equip i les seves dinàmiques de treball i així ho han pogut comentar tot plegat amb els futbolistes. La xerrada, com sempre, ha donat pas a la firma d’autògrafs i a l’estona de joc al patí.

Soto, Becerra, Vigario, l’Elsa, responsable de les Escoles Blaves i Jan, community manager també han estat els emissaris del Dibuix Blau; encarregats d’endur-se cap al club tots els dibuixos que els i les estudiants del Pràctiques I han fet a classe amb els que participaran al concurs que premiarà els tres millors treballs de la petita i jove afició del Lleida Esportiu.

Moltes gràcies, petits artistes!!  

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns