LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

El Lleida CF i la UE Bordeta posen el futbol formatiu en primera línia

La unió entre aquests dos clubs referencials a la capital del Segrià permetrà impulsar i enfortir els equips de la base que aglutinen fins a 600 nens. És un primer gran pas en la creació de vincles per a establir una xarxa de col·laboració i ajut amb els clubs de Ponent: l’aliança del primer equip de la ciutat de Lleida amb un dels barris que millor ha treballat històricament el futbol base.

El Lleida CF i la UE Bordeta han decidit treballar de manera coordinada i unida en la promoció i millora del rendiment esportiu de tots els jugadors de la seva base amb l’objectiu de contribuir mútuament en assolir l’excel·lència en les finalitats socioesportives del futbol formatiu.

Les dues entitats mantindran la seva identitat, marca i nom tot i que establiran una dinàmica d’intercanvi de coneixements pel que fa a les tècniques i metodologies d’ensenyament, tindran dret preferencial per a disposar i incorporar a jugadors i programaran conjuntament els calendaris per tal de conciliar horaris.

La Base Blava, a més, proveirà i compartirà materials i estris i podrà disposar de les instal·lacions de la UE Bordeta per als seus entrenaments i partits. Els jugadors del Primer Equip del Lleida CF participaran en els diferents actes socials que s’organitzin al barri.

El conveni, amb una durada de 3 anys, suposa la creació de la figura d’un coordinador general, que recau en el coordinador del Futbol 11 del Lleida CF, Llorenç Bonet i d’una Comissió de Coordinació i Seguiment.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns