LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

El Lleida CF militarà un any més al grup 3 de la 2a RFEF

L’equip blau seguirà formant part del grup 3, novament amb els catalans, balears i valencians, en la distribució dels grups de Segona RFEF de la Real Federación Española de Fútbol.

Els rivals del Lleida CF durant la temporada 2024-2025 seran el CE Sabadell, la UE Cornellà, la UE Sant Andreu, el CE Europa, la UE Olot, el Terrassa FC, l’Espanyol B, el Badalona Futur, l’Atlètic Balears, l’Andratx, el Mallorca B, la Penya Esportiva Santa Eulària, l’Eivissa, el Torrent CF, la UD Alzira, el València B i l’Elx B.

La gran majoria de partits es disputaran en camps de gespa natural, un total de 26, mentre que 8 seran en una superfície de verd artificial.

La Lliga començarà el cap de setmana del 31 d’agost-1 de setembre de 2024 i s’allargarà fins al diumenge 4 de maig de 2025 i entre l’11 de maig i l’1 de juny tindrà lloc el playoff d’ascens.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns