LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

El Lleida Esportiu acompanya la flama dels Special Olympics en la seva arribada a la ciutat!!!

El defensa blau, Arnau Gaixas, ha estat l’encarregat d’acompanyar a Juanito de La Cruz, membre de la Fundació Aspros-Som i serem, durant el penúltim relleu de la torxa des del carrer Magdalena i fins a la plaça de Sant Joan i des d’allà fins a la façana de la Paeria on s’ha encès el peveter.

La flama olímpica ha anat passant per diferents carrers del centre de Lleida després d’haver arribat a la plaça de la Sardana de la Seu Vella. La comitiva, formada per membres de les diferents entitats i associacions i els esportistes en representació dels diferents clubs, ha anat completant les diferents etapes en companyia també del president i la vicepresidenta dels Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau i Pepa Muñoz.

Els jocs es realitzaran enguany a la localitat de Granollers entre els dies 30 de març i 2 d’abril i hi participaran un total de 188 atletes lleidatans d’Acudam, l’Estel, Alba Tàrrega, Amisol, Aspros, Asvolcall Down Lleida, Taller Claror, AE Sedis Bàsquet, Sant Joan de Déu i de la Llar de Sant Josep.

Special Olympics Catalunya promou la pràctica de l’esport, com a via de desenvolupament personal i integració social de les persones amb capacitats intel·lectuals diverses.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns