LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

El Lleida Esportiu alimenta el que importa

El Lleida Esportiu alimenta el que importa; participem en el Gran Recapte 2023. Ara et toca a tu!!

El Lleida Esportiu ha contribuït, un any més, en la campanya solidària del Gran Recapte d’Aliments 2023. En aquesta ocasió, els jugadors Toni Vicente, Juan Cruz Agüero i Quadri Liameed han estat els encarregats d’omplir la cistella de la compra amb els productes que més falta fan al Banc d’Aliments per tal de donar resposta a les necessitats dels seus usuaris.

La iniciativa és cabdal per tal de poder mantenir una distribució constant dels productes bàsics que garanteixin una alimentació saludable de les famílies més vulnerables.

L’oli, la llet i les conserves de carn i peix, els llegums cuits, l’alimentació infantil, la pasta o l’arròs són el principal reclam al qual podem respondre amb la nostra donació als supermercats aquests dies o bé amb aportacions econòmiques regulars al llarg de l’any.

Al club activem la solidaritat blava no només amb aquesta compra al Sunka sinó que convidem a tota l’afició a portar bosses d’aliments que recollirem a les portes del Camp d’Esports aquest diumenge, dia 26 de novembre, abans del Lleida Esportiu-CE Andratx que es jugarà a les 12 de migdia.

Tothom que aporti una ampolla de litre d’oli d’oliva tindrà entrada gratuïta al partit; entre tots alimentem el que més importa!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns