LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

El Lleida Esportiu convida la gent d’Aspros Fundació al partit contra l’Hércules!!

L’esport és una gran eina de promoció de la inclusió i la igualtat entre totes les persones. Per això, hem reunit a la grada fins a quaranta membres d’Aspros; una representació de les diferents seccions amb les quals compta la Fundació: el Complex Casa Nostra, la Residència La Coma, les Llars Urbanes, la Residència Empresseguera i els Migpensionistes de l’equip de futbol de Som i Serem-Aspros.

El club blau ha volgut, a més, felicitar-los per la seva recent participació en els Special Olympics a Granollers. I és que 8 dels esportistes i dos entrenadors de Som i Serem de la Fundació Aspros han estat els abanderats de les terres de Lleida en la dotzena edició de la convocatòria en la qual han participat un total de 60 esportistes i 10 monitors.

smart

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns