LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

El Lleida Esportiu estrena àlbum de cromos

El Lleida Esportiu ha editat un àlbum de cromos que és una iniciativa més de les que es duen a terme en el marc de la commemoració de l’efemèride dels 30 anys que fa que l’equip va pujar a la Primera Divisió.

La publicació inclou tots els jugadors que formen part de l’actual plantilla del Primer Equip així com els nens i joves de la Base Blava, els responsables i tècnics de l’àrea esportiva, les penyes i les i els treballadors del club. També repassa, a més, els orígens i la història de la UE Lleida, els trofeus més rellevants que s’han guanyat i el record de tots aquells futbolistes que han esdevingut una llegenda. Igualment, hi ha cromos per a explicar les característiques de l’estadi i de les diferents instal·lacions del Camp d’Esports.

L’Àlbum, que té un nombre limitat d’exemplars, ja està a la venda a les oficines del club a un preu de 3 euros i d’1 euro per cada sobre de 5 cromos.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns