LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

El Lleida Esportiu retransmetrà els seus partits amb FootballClub

La subscripció al Plan Clubes 2RFEF permet gaudir de l’emoció del futbol des de casa per només 48,99 euros. Aquesta és l’oferta inicial amb la qual FootballClub vol fer arribar la Segona RFEF a tota l’afició blava: els 17 partits de Lliga que es jugaran al Camp d’Esports així com la resta dels partits locals de tots els equips, dels cinc grups de la categoria, que estiguin adherits a la plataforma.

Segons els codis que s’escullin hi ha diferents modalitats de pagament: des dels 9,99 euros del Plan Mensual fins als 69,99 euros de subscripció per tota la temporada. L’oferta inicial de llançament comporta un codi exclusiu amb un descompte del 30% per a tothom que es doni d’alta durant les primeres setmanes.

FootballClub emet en directe els partits a través d’un avançat sistema d’intel·ligència artificial amb una càmera automàtica instal·lada als estadis que realitza un seguiment fluid del joc garantint una experiència immersiva i d’alt nivell per a l’espectador.

El projecte vol elevar la visibilitat i la rellevància d’aquesta categoria aportant, a més, el repartiment dels ingressos obtinguts amb els diferents clubs que en formen part amb el que els aficionats subscrits també col·laboren de manera directa en el seu creixement. Més informació al web www.tvfootballclub.com

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns