LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El Lleida Esportiu s’afegeix a la Setmana de Conscienciació per a la prevenció del càncer!

Dedicarem, a la causa, el partit entre el Lleida Esportiu-Valencia Mestalla, de diumenge 5 de febrer a les 12.00 hores.

El càncer és una malaltia que es calcula que, d’aquí a 7 anys, patiran 1 de cada 3 homes i 1 de cada 2 dones. Avui dia es diagnostiquen, cada hora, 32 nous casos. Tot i que els índexs de supervivència són cada cop més elevats, en l’àmbit general, no passa així en els tumors de pàncrees, esòfag, fetge i pulmó. Invertir en recerca és clau per a revertir la mortalitat.

La iniciativa “Tots Contra el Càncer”, declarada Esdeveniment d’Excepcional d’Interès Públic, és una oportunitat per a mobilitzar la societat sobre la importància de sumar recursos i capacitats en un gran programa d’acció que incrementi les possibilitats per a desenvolupar projectes de prevenció, de recerca, d’atenció i de divulgació que aconsegueixin fins a un 70% de supervivència en càncer, l’any 2030.

Dissabte dia 4 de febrer es commemora el Dia Mundial contra el càncer i la suma d’esforços i recursos pot fer que, entre tots, contribuïm a frenar l’augment de casos.

T’esperem diumenge dia 5 al Camp d’Esports!!! @contraelcancer.lleida

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns