LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El SRC del Santa Maria visita el Camp d’Esports

Una vintena d’usuaris del Servei de Recuperació Comunitària de l’Hospital Santa Maria de Lleida ha visitat les instal·lacions del Camp d’Esports i han pogut saludar la plantilla blava a la qual han vist entrenar en la sessió de treball diària que fan a la gespa de l’Annex. Un cop finalitzada, l’entrenador Ángel Viadero ha volgut saludar tothom així com la resta de futbolistes i junts han protagonitzat una gran foto conjunta.

Abans, el grup ha experimentat la magnífica visió que hi ha de tot l’estadi des de la zona de la Llotja on els hem explicat les característiques i anècdotes del camp i del club i els hem obsequiat amb el còmic que commemora els trenta anys de l’ascens a Primera Divisió. Després, han accedit al terreny de joc on també han pogut experimentar la sensació de xutar la pilota a la porteria del Gol Nord.

El SRC de Salut Mental de Lleida treballa en la rehabilitació i la inclusió de les persones perquè aquestes puguin recuperar les seves capacitats actives com a membres de la comunitat.

Moltes gràcies per la visita, les portes del Camp d’Esports estan sempre obertes per a vosaltres!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns