LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Els Xuts, la primera gran penya del Lleida

El Lleida Esportiu ha tingut un reconeixement cap a algunes de les persones que van formar part de la penya Els Xuts, la primera que es va formar a les grades del Gol Nord del Camp d’Esports als anys 80 i 90.

Ens han acompanyat a la Llotja el Benito Gili Florensa, el Jaime González Martín, el Vicent Anguita Risueño, el Joan Ramon Vidal Capdevila, el Joaquín Simó Arbós, el Joan Cimadevilla, el Marcel Ortiz, el Simon Morlans Boldú, el Jordi Gil Artal, el Jordi Fortet Moya, el Francesc Solsona, el Mario Ortiz Lanzas, el Joaquin Simó Arbós, el Ramon Hernández Piqué, el Jordi Doménech Arnaiz. A la mitja part han baixat a la gespa, acompanyats de les diferents autoritats presents al Lleida Esportiu-Torrent CF, on el director general Vicente Javaloyes, en nom del club, ha tingut un detall amb tots ells.

El col·lectiu Els Xuts és tot un referent i un dels grups d’animació més recordats i estimats de la història del club blau. Amb els seus càntics i músiques animaven els partits de la Unió Esportiva Lleida.

Gràcies a totes i tots per continuar duent, tan endins, el sentiment blau!!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns