LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Em cuido, et cuido, em cuides

Promoure hàbits saludables és missió que comparteixen professionals de la infermeria i esportistes. Per això, hem visitat el tràiler de la Ruta Infermera amb els nostres futbolistes Iñaki Álvarez, Fer Cortijo i el director de l’Àrea Esportiva, Raúl Fuster.

El gran tràiler sanitari recorre diferents ciutats amb materials que difonen consells saludables a través de pantalles amb infografies sobre diferents patologies, fent enquestes per conèixer la percepció que es té de la professió i oferint la possibilitat de fer-se autotests de salut.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida reivindica la importància del col·lectiu com a garants de la salut i per agrair la dedicació i cura que tenen de la salut i benestar de totes i tots nosaltres.

Amb aquesta campanya de visibilització, organitzada entre el COILL i l’Organización Colegial de Enfermería es vol subratllar la vàlua i l’aportació dels i les professionals en matèria d’atenció sanitària però també en docència i en recerca.

Moltes gràcies per cuidar-nos sempre, infermeres i infermers!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns