LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Instalaciones

El Camp d’Esports, a l’avinguda de Doctor Fleming de Lleida, és un dels camps de futbol més antics d’Espanya. Es va inaugurar l’1 de gener de 1919 i hi va jugar un dels primers clubs de Ponent, el Joventut FC.

Va ser dissenyat per l’arquitecte lleidatà Adolf Florensa amb una capacitat per a 13.500 persones. Disposa de gespa natural i té una mida de 102 per 68 metres.

El recinte va experimentar un període de reformes fins a la temporada 1993-1994 quan es va homologar a les normes de la Lliga de Futbol Professional pel que fa a mesures de seguretat, il·luminació i eliminació de les zones sense seient.

L’estadi, de concessió municipal, és el més antic de Catalunya, ja que es va inaugurar l’1 de gener de 1919. És una construcció inclosa en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic. Hi juga el Lleida CF que compta amb un segon camp reglamentari, l’Annex, destinat als entrenaments.

CAMPO DE DEPORTES
ANEXO
GIMNASIO

CONTACTA CON EL LLEIDA DEPORTIVO

Envíanos cualquier duda o sugerencia que tengas a través del siguiente formulario y te daremos respuesta lo antes posible.

También puedes ponerte en contacto con nosotros a través de nuestro teléfono 973 347 114 o enviar un mail a somiseremos@lleidaesportiu.fútbol

No olvides seguirnos en nuestras redes sociales

Datos personales
Pregúntanos