LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Festival de gols i de peluixos i 4.000 blaves i blaus solidaris

La victòria 3 a 0 del Lleida Esportiu contra el Cerdanyola FC ha tancat una nova jornada de futbol i solidaritat al Camp d’Esports. Un any més, a les portes de Nadal, la gespa de l’estadi ha experimentat una pluja de ninos i nines de roba per contribuir a la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja Joventut Lleida.

Moltes gràcies a totes les blaves i blaus que han participat en una nova Pluja de Peluixos en la qual hem pogut recollir de 15 sacs farcits d’il·lusió perquè en aquestes dates no hi hagi cap ni un infant que es quedi sense un regal. I gràcies als voluntaris de Creu Roja i del SRC de l’Hospital de Santa Maria que ens han ajudat a recollir-los!

La iniciativa fa que el lideratge del Lleida Esportiu sigui encara molt més especial en tancar els partits de 2023 al Camp d’Esports amb 8 victòries consecutives que compten sempre amb l’escalf i la solidaritat de tota l’afició!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns