LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Javi Robles, amb ganes de debutar

‘El Lleida Esportiu és l’oportunitat que esperava per comprometre’m i implicar-me al 100% en un projecte’. Així ho ha dit Javi Robles en la seva presentació com a nou integrant de l’equip blau al qual arriba molt motivat pel que transmet el club i la magnífica temporada que està fent.

El migcampista andalús assegura que l’oferta encaixa en tot allò que esperava, pel tipus de projecte que està tirant endavant i pels resultats que està aconseguint.

Es defineix com un jugador polivalent, amb una posició natural de 8, però que s’adapta a diferents funcions. Té bon toc de pilota i pot aportar i sumar en aspectes defensius com ofensius.  

La seva primera impressió al vestidor ha estat descobrir a un gran grup en un molt bon ambient i amb una exigència professional màxima de cadascun dels jugadors.

Ser part activa en fer realitat les fites col·lectives és el seu principal objectiu i, amb la llicència ja activa i a disposició del que consideri l’entrenador, vol debutar com més aviat millor.

El director de l’Àrea Esportiva, Raúl Fuster, ha indicat que el físic, el joc aeri i la polivalència del migcampista són talents que permetran suplir les baixes i sancions i arrodonir les necessitats de la plantilla blava.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns