CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Joan Campins s’incorpora al club blau amb la màxima disposició per aportar valor gràcies a la seva polivalència per ocupar diferents posicions dins el joc.

El mallorquí, de vint-i-set anys, assegura que la magnitud del club i la dinàmica del vestidor l’han convençut per voler sumar-se a un projecte que pot aspirar a estar molt més amunt.

Les seves primeres sensacions el duen a considerar que la plantilla ho té tot per fer una positiva segona volta: condicions i dinàmiques d’entrenament i els aspectes tàctics que està imprimint el nou míster, Ángel Viadero amb qui ja s’ha entrenat aquest matí.

Pel que fa al grup diu que ha detectat valors que li permeten confiar en el fet que l’equip i el projecte tirarà endavant; cuidant els detalls i reforçant l’aspecte mental està convençut que hi ha marge per garantir un bon final de temporada pel Lleida Esportiu.

Des del club estan convençuts que l’àmplia experiència del defensa tant en la Segona Divisió com en la Primera RFEF, d’on prové, oferiran un salt qualitatiu de nivell al club lleidatà.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns