LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

La constructora HINACO es converteix en el Patrocinador Blau del Lleida Esportiu.

Hinaco és una empresa referent a Osca i a la Franja de Ponent i està posicionada com una de les principals constructores de tot Aragó. Treballen, amb els més alts nivells de qualitat, tant en l`àmbit de l’obra pública com en la realització d’importants projectes privats. Entre les seves construccions més emblemàtiques hi ha la de l’escorxador porcí de ‘Llitera Meat’ a Binèfar, el complex Comercial Nou Forn a Lleida, el complex Esportiu Zona Sport de Montsó, el Palau de Congressos i Exposicions d’Osca i l’edifici Llums de Bohèmia, la seu del Govern d’Aragó a Barbastre, la construcció de les Termes de Tiberi i la rehabilitació Integral del Balneari de Panticosa. Convertir-se en el patrocinador principal del Lleida Esportiu comporta que la marca HINACO es lluirà al frontal de la samarreta oficial del Primer Equip del Lleida Esportiu, també del Lleida B i de tots els equips de la Base. També tindran presència a les tanques promocionals del Camp d’Esports, espai al videomarcador, a les xarxes socials i a la web del Club, entre moltes altres accions.

La signatura de l’acord s’ha fet entre el president del Lleida Esportiu, el Sr. Luis Pereira i el propietari d’Hinaco, el Sr. Jesús Hidalgo acompanyat del gerent de la constructora, el Sr. Raúl Buil.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns