CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

La Josep Mañé de Raimat, primera Escola Blava de la temporada 2023-2024

Àlex Rico i Javi Soto han inaugurat el programa de visites escolars protagonitzant un inici de curs molt especial que ha fet les delícies de nenes i nens de l’escola rural de Raimat.

Els jugadors han saludat al total de 46 alumnes, agrupats en tres cursos, que hi ha al centre en una experiència en la qual 16 dels petits han tingut oportunitat de preguntar tot allò que més els interessa de l’esport i dels joves que formen part de la plantilla del Lleida Esportiu.

S’han interessat en saber quina és la rutina habitual diària dels futbolistes i han pres nota de l’esforç que fan molts d’ells que s’entrenen cada matí i estudien durant les tardes; com en el cas de l’Àlex i el Javi que s’estan formant en INEFC i en Fisiologia i Nutrició.

La visita ha acabat sortint al pati per a disputar tots junts un divertit partidet i amb el record de la jornada immortalitzat en la firma dels autògrafs dels ídols blaus amb qui es retrobaran al partit d’aquest diumenge al qual la comunitat educativa del centre està convidada.

Moltes gràcies per rebre’ns, Raimat, ens veiem al Camp d’Esports animant als blaus!!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns