LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

La plantilla blava passa les revisions mèdiques abans d’iniciar la pretemporada

Iñaki Álvarez i Joan Campins han estat els dos primers jugadors del Lleida Esportiu que s’han posat en mans de l’equip mèdic de la doctora Helena Palacín per tal de passar les proves que han de determinar el bon estat físic i de salut de la plantilla del Primer Equip.

La revisió ha començat amb la comprovació del pes dels futbolistes, mesurant l’alçada i controlant l’acció del cor amb un electrocardiograma que dona pas, posteriorment entre altres, a una analítica de sang.

Avui han passat també per les instal·lacions del HLA Perpetuo Socorro Roger Figueras, Ton Ripoll, Quadri Liameed, Javi Comeras, Mario Rivas, Pablo Díez i Musa Isah, mentre que demà dimarts passaran les proves mèdiques Toni Vicente, Òscar Rubio, Fer Cortijo, Javi Soto, Juan Cruz Agüero, Sergio Montero, Stevens Leleux i Andreu Lladonosa.

En la represa de l’activitat, després del període de vacances d’estiu, el grup blau s’ha reunit a les instal·lacions del club on el director de l’Àrea Esportiva, Raúl Fuster, i l’entrenador, Ángel Viadero, els han donat la benvinguda i els han presentat a les noves incorporacions que reforçaran a l’equip durant la temporada 2023-2024.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns