LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

L’Episcopal també és una Escola Blava!!!

Neyder Lozano, Ivan Combes i Andreu Lladonosa han estat els tres integrants de la plantilla blava que han fet possible una nova activitat de les Escoles Blaves. Tots tres han visitat a l’alumnat del Col·legi Episcopal de Lleida.

Els autògrafs i les curiositats han centrat la primera part de la trobada. Alguns pares han fet un encàrrec als seus fills perquè aconseguissin la firma dels futbolistes i deixar-la plasmada a les samarretes que llueixen quan van al camp a animar l’equip.

En la xerrada, entre moltes altres coses, els petits han aprofitat per a preguntar als jugadors què n’opinen del futbol femení. L’Andreu ha respost que el futbol és un esport sense gènere i que les noies estan altament capacitades com ho demostra el fet que són campiones del món.

L’experiència ha acabat al pavelló on han jugat a fer assistències amb xut a gol a porteria.

Gràcies, amigues i amics de l’Episcopal; ens retrobem aquest diumenge al Camp d’Esports en el Lleida Esportiu-Cerdanyola FC, que coincidirà amb una nova Pluja de Peluixos a benefici de la Campanya de Nadal de recollida de joguines de Creu Roja Joventut.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns