CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Les dones en l’esport són cada cop més referents!!!

El Lleida Esportiu vol fer visible i fer valdre la, cada cop més transcendent i habitual, presència de la dona en la pràctica de les diferents disciplines i també en els àmbits directius i de representació de clubs i entitats esportives.

Per això, en commemoració del Dia Internacional de les Dones, ha dedicat a totes les esportistes i a totes les dones actives el partit que l’equip blau ha jugat contra el Terrassa al Camp d’Esports.

Una representació d’elles, en nom dels diferents clubs, ens han acompanyat a la Llotja: les capitanes del Tenis Urgell, les del Cecell Vòlei, jugadores i càrrecs directius del Futbol Sala Comtat d’Urgell i del Club Patí Fraga, membres de l’Associació Esport Femení Lleida i de la secció de bitlles catalanes i petanca de Dona Balàfia, Esports de l’Episcopal, representants de la secció de Pàdel d’Esports i Oci d’Aspros, del Club de Tir amb Arc, entre altres…

El club ha aprofitat, a més, per a reconèixer la trajectòria esportiva de la futbolista lleidatana Maria Siegrist, migcampista de l’Oviedo, que recentment s’ha vist obligada a abandonar la competició.

La seva trajectòria professional l’ha dut a formar part de diferents equips: la UE Lleida, Niagara University als EUA, la Saint Leo University a Florida, a l’Europa, el Pardinyes, futbol sala a Cervera i l’Estel Vallseca de Barcelona per passar després al Filecchio Woman d’Itàlia, el Lugano de Suïssa fins a arribar a l’Oviedo on ha hagut de penjar les botes.

Moltes gràcies, Maria, per ser un referent i un exemple; tens tot el nostre suport!

Gràcies a totes les dones i esportistes que ens heu pogut acompanyar i a les que no heu pogut fer-ho!

Visca l’esport femení!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns