LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Lestonnac; una escola molt i molt blava!!!

Les escoles blaves ha possibilitat que Fer Cortijo i Quadri hagin visitat Lestonnac generant una autèntica emoció en les petites i petits de 3r, un sentiment que ha estat extensiu a tot el cicle de Primària perquè la resta de cursos també han volgut fer-se fotografies amb els seus ídols blaus.

I és que molts dels nens i nenes d’aquest col·legi són abonades i abonats i formen part de la fidel i entusiasta afició de l’equip de la ciutat i van al Camp d’Esports cada diumenge de partit. Alguns fins i tot han lluït en aquesta jornada especial l’equipació completa del Lleida Esportiu.

La cinquantena de protagonistes han preguntat tot el que volien saber dels dos jugadors: quina alimentació fan, quantes hores entrenen cada dia, quin esport, a banda del futbol, els agrada…

Quadri i Fer han signat autògrafs de record en bufandes, guants de porter, botes de futbol, a tot arreu on s’ha pogut. Després, tothom ha sortit al pati a fer uns passis de pilota i jugar un partidet on l’alumnat ha demostrat que algunes i alguns són petits diamants en brut.

Moltes gràcies, Lestonnac!!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns