LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Paeria i Pereira, amb ganes de col·laborar

La directiva del Lleida Esportiu ha visitat a l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa a la Paeria després que el Paer en cap assistís el passat diumenge a la Llotja del Camp d’Esports per gaudir del partit entre els dos primers equips de la 2a RFEF, els blaus contra l’Hércules d’Alacant.

En la trobada, prevista de fa setmanes, però que es va haver d’ajornar per qüestions d’agenda, tots dos s’han mostrat molt predisposats a col·laborar. Larrosa ha felicitat el club pels bons resultats assolits durant la Primera Volta i per haver aconseguit reconnectar amb la massa social després de reunir prop de 9.000 espectadors al darrer partit. La voluntat comuna és la de contribuir a mantenir la bona marxa de l’equip i per això s’han citat per a futures noves trobades.

Pereira, acompanyat del director general Vicente Javaloyes i del director de l’àrea jurídica Marc Torres, ha obsequiat l’alcalde amb una samarreta amb el nom del seu pare, que va ser porter de la Unió Esportiva Lleida als anys 50.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns