LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Recurs contra el tancament del Camp d’Esports i la sanció de 6.001 euros

El Lleida Esportiu considera desmesurada la resolució del Jutge Únic Disciplinari de la Real Federación Española de Fútbol i basada en afirmacions del tot incorrectes: les al·legacions a l’acta van ser enviades per correu electrònic el mateix diumenge poc després que tinguessin lloc els fets, a les 23.58 hores.

Pel que fa a la seguretat a l’estadi, igual que amb la visita del Sant Andreu i el CE Europa, el club havia comunicat a la Federació Catalana de Futbol la necessitat de presència policial per això els efectius de Mossos d’Esquadra van ser presents al camp, igual que la seguretat privada que es contracta a cada partit.

Tampoc és cert que no s’estigui treballant per a identificar el responsable del llançament: la investigació interna es va posar en marxa immediatament, com es va anunciar en l’atenció als mitjans de comunicació i es recull a la nota de premsa, i ja ha estat interposada la pertinent denúncia.

El club denuncia una situació de clara indefensió pel fet que la RFEF li nega accés a l’informe de la policia catalana on s’evidencien un seguit d’actuacions, per part d’altres intervinents en el partit, que atenuarien la seva responsabilitat i que no han estat en absolut recollides ni valorades en la resolució sancionadora. Assenyala, a més, el canvi de criteri del Jutge Únic Disciplinari respecte casos similars.

Per tot plegat presentarà un recurs davant el Comitè d’Apel·lació en contra de la decisió de la sanció econòmica imposada i de l’obligació de celebrar a porta tancada els dos pròxims partits que hagin de tenir lloc al Camp d’Esports.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns