LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Solidaritat blava, ara amb Lleida pels Refugiats

El Lleida Esportiu-La Nucía ha estat un partit important que, a banda de retornar el lideratge a l’equip, ha fet novament evident la solidaritat de l’afició blava.

Lleida pels Refugiats ha estat protagonista a les diferents portes d’accés del Camp d’Esports on tothom que ho ha volgut ha pogut col·laborar amb l’entitat.

I és que el seu voluntariat està preparant una caravana solidària que portarà fins als camps del Sàhara materials diversos que els són molt necessaris a les persones que hi viuen: diferents tipologies de medicaments, aliments com cereals, mel, cacau en pols, galetes, productes de neteja com raspalls i pasta de dents així com les aportacions econòmiques que serveixen per materialitzar-se en projectes d’ajuda.

El club també ha contribuït oferint uns equipaments esportius perquè els joves puguin entretenir-se i gaudir amb la pràctica del futbol.

La donació d’oli d’oliva ha suposat l’entrada gratuïta a l’estadi i la iniciativa ha permès recollir més d’un centenar de litres d’aquest tresor líquid saludable i preuat.

Les nenes i nens sahrauís, que formen part del projecte ‘Haima acull. Somriures de sorra’, han gaudit, una vegada més, de la cita esportiva des de les grades acompanyat del Sr. Postu-Postureig Lleida que sempre col·labora amb aquesta causa amb les seves campanyes i la seva difusió.

Moltes gràcies per la vostra contribució!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns