CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Suspès el partit de selecció Catalunya-Mali!!!

Aviat informarem de com procedir per a la devolució dels imports de les entrades.

La renúncia de la Federació de Mali a disputar el partit internacional amb la selecció de Catalunya al Camp d’Esports ha obligat a la suspensió del matx que s’havia de celebrar dijous vinent, dia 8 de juny, com a homenatge al lleidatà Bojan Krkic en el seu comiat dels terrenys de joc.

La Federació Catalana de Futbol ha lamentat la inesperada circumstància aliena a la voluntat dels organitzadors i els col·laboradors després que la Federació Maliana hagi al·legat motius de força major per evitar viatjar a Catalunya.

Agraint el compromís de tots els agents que han estat implicats en l’organització, la FCF ha expressat la seva disculpa pública cap a institucions, cap al club Lleida Esportiu, a Bojan Krkic i a la resta de jugadors, proveïdors, patrocinadors i públic en general.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns