CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Tantes alegries i tants somnis… els tornarem a viure multiplicats!

El Lleida Esportiu tanca la 23-24 amb l’agraïment a tothom que ha fet que aquesta hagi estat la temporada de la il·lusió i l’emoció. Hem fet vibrar el Camp d’Esports a conseqüència de l’esforç comú i la voluntat compartida de ser cada dia millors i per consolidar el projecte del club blau.

Hem gaudit d’uns jugadors i un cos tècnic que han conformat un vestidor excepcional i que han estat disposats, sempre, a oferir la seva millor versió i la millor cara davant de tots els reptes.

Estem molt orgullosos d’haver aconseguit reconnectar amb la magnífica afició blava i amb tota la ciutat, d’estar generant nous públics i de fer que a cada partit l’estadi hagi estat un mosaic de persones cada dia més diverses: des dels més petits i petites fins als més grans.

Arriben unes setmanes que són per a baixar una marxa el ritme, per a reflexionar i per a dissenyar la planificació de la pròxima etapa amb la qual refermar totes les idees i els objectius col·lectius.

Continuarem treballant i lluitant sense descans per prosseguir fent passos endavant i cap amunt.

Tantes alegries i tants somnis… els tornarem a viure multiplicats!

Bon estiu!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns