CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Un estiu amb ganes de futbol

La pretemporada del Lleida CF començarà a mitjans de juliol amb l’arribada dels jugadors i les jornades de proves mèdiques i físiques. L’estrena dels entrenaments del Primer Equip tindrà lloc el dimecres 17 a les instal·lacions de l’Annex del Camp d’Esports. Un cop fet el primer rodatge s’aniran succeint un seguit de partits amistosos que permetran començar a gaudir de les virtuts amb les quals la plantilla blava encararà una nova temporada esportiva.

El dimarts 23 de juliol, els blaus jugaran contra el Villareal B i una setmana després, el dia 31, contra el Zaragoza B. Ja l’agost ho faran a Andorra el dia 4, l’11 a Teruel, el 14 contra l’Ejea i el 17 a Utebo. El darrer amistós serà amb la UD Barbastro i tindrà lloc el dimecres dia 24 d’agost.

Els horaris concrets i la resta de detalls s’aniran informant, a través de les xarxes socials, així que es vagin atansant les dates. De moment, comencem a reservar-nos les dates d’una pretemporada que serà apassionant i que la família blava viurà amb moltes, moltes ganes de futbol!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns