CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Una nota de 10 per a les noves equipacions!!!

Afició i autoritats comparteixen la descoberta de la nova roba que combina el blau característic de l’equip en la 1a equipació amb la 2a de color bordeus de l’escut de Lleida, que comparteixen els clubs esportius de la ciutat.

El Lleida Esportiu ha obert les portes del Camp d’Esports per mostrar les noves equipacions que els jugadors blaus lluiran la temporada vinent. Reunits al terreny de joc, afició i autoritats, han descobert els dissenys que han lluït Toni Vicente, Roger Figueras, Iñaki Álvarez i Sergio Montero.

El primer capità ha vestit la primera equipació, que combina diferents tonalitats del color característic de l’equip mentre que el defensa ha dut la segona que ha sorprès i agradat en apostar i donar protagonisme també el to bordeus de l’escut de la ciutat de Lleida.

El porter ha mostrat la seva nova equipació de color verd mentre que el nou migcampista ha vestit la 3a, amb els colors vermell i groc de la senyera, que no varia respecte a la temporada anterior.

La tria de les equipacions respon a una voluntat d’oferir una imatge de seriositat i professionalitat i de dur elsentiment pel club i projectar la millor imatge de Lleida a tots els camps on viatjaran els blaus.

Pel que fa al tèxtil es decanta per tenir un caire més tècnic i còmode per donar resposta a les necessitats dels futbolistes en el seu dia a dia esportiu.

Un cop presentades, s’han format llargues cues a la botiga perquè tothom ha volgut fer-se amb les noves samarretes.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns