LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Ángel Viadero arriba al Lleida Esportiu amb el repte de fer de l’equip un conjunt cada cop més competitiu.

El càntabre agraeix la confiança dipositada en ell per fer-se càrrec de la banqueta blava.

El nou entrenador del Lleida Esportiu assegura sentir-se molt ben acollit i emparat en la seva precipitada arribada al Lleida Esportiu i amb ganes d’estrenar-se al Camp d’Esports que ha qualificat ‘d’estadi de luxe en aquesta categoria’.

Viadero ha explicat que està mirant d’adaptar-se amb molta prudència intentant no saturar els jugadors que han hagut de canviar tres cops d’entrenador aquesta temporada. Aquestes primeres hores està mirant de  documentar-se per saber quins són tots els recursos dels quals disposa per disputar, demà diumenge, el primer partit contra el València Mestalla i concentrat en ajudar de manera intel·ligent a la plantilla. Els ha demanat que refresquin tot allò de positiu que tenen tant de manera individual com col·lectiva. També els demana ser líders al camp i que surtin a oferir la seva millor versió amb capacitat i personalitat per fer front a qualsevol de les situacions que puguin produir-se.

El tècnic assegura que ha detectat al vestidor molta il·lusió i sensibilitat i explica que el seu sistema tàctic dependrà de les característiques dels jugadors tot i que pretén establir un equilibri en la dualitat entre atacs i defensa.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns