LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El Lleida Esportiu dedica a la causa contra el càncer el seu partit contra el Valencia Mestalla!!!

Tot coincidint amb la commemoració del Dia Mundial, el 4 de febrer, el club ha contribuït a compartir i difondre missatges sobre la importància de prevenir, diagnosticar i sobretot investigar de cara a aconseguir reduir els índexs de mortalitat en alguns dels tumors més agressius.

El partit ha reunit a la zona de llotja als integrants de la Junta de Contra el Càncer Lleida; l’equip encapçalat pel president, Sisco Maranges, i la gerent, Eva Figuera, i ha començat amb un minut de silenci en record i homenatge a Gerard Escoda, qui va ser director esportiu i jugador de l’equip blau, i que moria fa uns dies víctima d’aquesta malaltia.

Durant la mitja part els membres i voluntaris de l’Associació Contra el Càncer de Lleida han baixat a la gespa per construir un llaç humà de color verd i desplegar una pancarta per fer consciència de la necessitat de ser-hi tots per intentar frenar l’augment de casos que es calcula,  que el 2030,  afectaran 1 de cada 3 homes i 1 de cada 2 dones.

Mentre es duia a terme l’acte solidari es va escoltar el manifest institucional que demana passar a l’acció i multiplicar els esforços en prevenció, recerca, atenció i divulgació per fer possible assolir el 70% de la supervivència en càncer durant els pròxims anys.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns