CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

Consumir productes de Coca-Cola, en envàs retornable, comporta un 2×1 en entrades pels partits a casa del Lleida Esportiu.

La iniciativa s’ha posat en marxa tot coincidint amb el partit de Copa del Rey que es va disputar al novembre al Camp d’Esports contra el Deportivo Alavés. L’aliança entre el club blau, la marca de refrescos i la distribuïdora Flor de Vimbodí implica en aquesta promoció a un total de 700 establiments d’hostaleria de tot el territori de Ponent. Així, qualsevol aficionat que consumeixi un refresc de Coca-cola, en envàs de vidre, disposa de la possibilitat d’adquirir dues entrades a preu d’una demanant una targeta que es podrà bescanviar a taquilles. La campanya del 2×1 és extensiva a tots els partits de la temporada 2022-2023.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns