LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

El Camp d’Esports acollirà el Catalunya- Mali, on tindrà lloc el comiat de Bojan Krkic.

Els responsables de la Federació Catalana de Futbol han escollit les instal·lacions del Camp d’Esports com a escenari de l’amistós que el 8 de juny han de disputar les seleccions de Catalunya i Mali. L’estadi lleidatà s’estrenarà així com a seu de la Selecció Catalana Absoluta masculina a les comarques de Ponent, en aquest partit internacional que es disputarà a les 19.00 hores.

Aquest gran esdeveniment esportiu, organitzat per la FCF amb el suport de l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Esport Lleida, suposarà, a més, el comiat del davanter lleidatà Bojan Krkic, després que hagi anunciat la seva retirada del futbol professional.

La delegació de la FCF, acompanyada dels responsables del club blau i de la Paeria, han efectuat una reunió i una visita tècnica per tal de valorar in situ la idoneïtat de la superfície, tant del Camp d’Esports com de l’Annex, perquè la selecció africana es vol concentrar uns dies abans del 8 de juny a Ponent, ja que estan preparant la seva classificació per la Copa d’Àfrica.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns