LLEIDA CF

#Més forts.Més Lleida.

Dos gols i 900 llibres; el millor Sant Jordi al Camp d’Esports!!

La diada de la cultura catalana no podia ser més rodona al camp del Lleida Esportiu després de l’èxit de la iniciativa que va omplir les grades de públic i dels dos golassos que va marcar l’equip, signant una vital victòria davant del Mallorca B.

Les portes de l’Estadi han registrat cues de gent que ha arribat amb llibres sota el braç que, en una jornada especial com la de Sant Jordi, s’han traduït en el fet de poder accedir gratuïtament per gaudir del partit.

Totes les publicacions recollides, de tots els gèneres i per a tots els públics, seran donades a l’associació de veïns de Pius XII- Germanor per tal que puguin renovar i completar el seu servei de biblioteca i per poder ampliar totes les activitats que s’hi fan relacionades amb la lectura.

El president de l’entitat, Paco Rodríguez i altres membres de la Junta, Andrés Sánchez, Yolanda Torn, Sergio Sánchez i José María Cardona, ens han acompanyat a la zona de Llotja i, a la mitja part, han baixat a la gespa on s’ha fet un petit acte simbòlic de la donació resultant de la complicitat i la generositat de les lleidatanes i els lleidatans que han acudit a la cita esportiva.

El d’aquest diumenge 23 d’abril ha estat un dels matxs més complets de tota la temporada que s’ha signat amb el triomf del club blau pels gols de Nani i Gaixas celebrats enormement per l’afició.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns