CLUB LLEIDA ESPORTIU

#BlauAlCor

El Camp d’Esports vol ser cada diumenge una festa de l’afició!! El club ofereix, per 5 euros, una postal exclusiva amb una entrada gratuïta.

Amb la intenció que cada diumenge de futbol les grades del Camp d’Esports s’omplin d’aficionats i de seguidors, el club posa en marxa una promoció exclusiva per a les abonades i abonats blaus. Aquests poden obtenir, per un preu de 5 euros, una postal exclusiva firmada per tots els jugadors del Primer Equip acompanyada d’una entrada gratuïta per portar una persona convidada a la mateixa zona que l’abonat.

La campanya es posa en marxa de cara al partit d’aquest diumenge, contra el Deportivo de Aragón a les 17.00 hores, i s’allargarà durant els quatre que falten fins al final de Lliga.

La venda de la postal + entrada es farà únicament a les oficines del club de manera anticipada en horari de dilluns a dissabte, entre les 10.00 i les 13.00 hores, i les tardes, de dilluns a divendres, entre les 17.00 i les 19.00 hores. 

Fem que el final de temporada sigui una gran festa de l’afició a les grades blaves!!!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns