LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Els clubs amb més història de la ciutat estrenyen llaços: el Club Tennis Lleida ens distingeix amb una serigrafia que commemora el seu centenari!!

El Lleida Esportiu ha respost la invitació del Club Tennis Lleida que ens ha fet l’honor de distingir-nos amb la serigrafia que ha editat amb motiu dels seus cent anys d’història. L’entitat va néixer el 1920 i està celebrant el seu primer segle de vida.

L’obra, realitzada per l’artista Gabriel Pérez Bolaño, recrea la primera seu que el Tennis Lleida va ocupar a la partida Boixadors, després d’haver passat per la plaça Ricard Viñes i per la mateixa zona del Camp d’Esports on van tenir tres pistes, en terrenys pertanyents a la Joventut Republicana, fins al 1960 quan va traslladar-se on encara és ara.

El president del Club Tennis Lleida, José Luis Solans Pueyo, ho ha explicat al president del club blau, Luis Pereira Barreiro, amb qui ha mantingut una cordial trobada en reconeixement a un altre dels clubs més representatius de tota la demarcació de Ponent. Tots dos han manifestat la voluntat de poder col·laborar en activitats i iniciatives conjuntes que fomentin l’estima i un futur ben prometedor per a les dues institucions que representen.

Per molts anys!!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns