LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El Club Carrefour, col·laborador del Lleida Esportiu!!!

Oferiran experiències, vinculades al conjunt blau, als socis de El Club Carrefour.

El Lleida Esportiu i El Club Carrefour han arribat a un acord perquè el club de fidelització més important del sector retail es converteixi en nou col·laborador oficial per aquesta temporada 2022/23.

Permetrà que es desenvolupin un seguit d’activitats basades en experiències destinades als socis de El Club Carrefour i de l’afició blava. A través de la comunitat de Facebook, El Club Carrefour Peña Lleida Esportiu, els socis podran accedir a experiències exclusives, concursos i continguts relacionats amb el Lleida Esportiu.

L’acord l’han presentat el director general del Lleida Esportiu, Vicente Javaloyes, el director regional Cataluña Sur de Carrefour, Juan José Navío Carrillo i Alejandro Iglesias Rodríguez, director de l’hipermercat de Lleida. Hi han assistit el porter Ramon Vila i els jugadors Adrià Pladevall i Loris Metller.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns