LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

Els clubs són sinònim d’esport i vida!!!

El Lleida Esportiu ha reconegut la important tasca que fan tots els clubs esportius de Ponent per la promoció de l’activitat física i l’oci saludable a través de les diferents disciplines que ofereixen i en les que competeixen.

Hi han assistit una quinzena de presidentes i presidents de les diferents entitats que han gaudit des de la Llotja del Camp d’Esports del partit que el club blau ha disputat contra el CD Teruel.

Hi ha estat present el CTT Borges, Club INEF, Cecell Lleida Vòlei, la Unió Esportiva Balàfia, el Club Billar Lleida, el Club de Futbol Pardinyes, l’Aldhara Lleida d’Atletisme, el Futbol sala Pardinyes, el Club Templers, el Club Tenis Lleida, el Club Gimnàstic FEDAC Lleida, el Club Raier de Futbol Sala, el Sícoris Club, entre altres.

A la mitja part, les representants i els representants de les entitats han estat convidats a baixar a la gespa on se’ls ha obsequiat amb una bufanda del club i se’ls ha fet un petit homenatge.

Visca l’esport i llarga vida als clubs!!

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns