LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

El club crea llaços amb La Toca Football Sports

El Lleida Esportiu ha signat un conveni de col·laboració amb La Toca Football Sports per tal de contribuir mútuament en totes aquelles activitats que suposin la promoció d’aquest esport entre els diferents col·lectius i la seva plena inclusió en tots els àmbits socials.

Potenciar la cultura esportiva, els bons hàbits i reforçar i escampar el sentiment de pertinença al club blau són objectius comuns als quals s’han compromès el responsable de La Toca Football Sports, Llorenç Bonet, i el director general del Lleida Esportiu, Vicente Javaloyes.

La Toca és una entitat lleidatana que potencia el futbol formatiu arreu del territori amb l’organització d’activitats extraescolars, campus, tecnificacions, entrenaments personalitzats i organització d’esdeveniments socioesportius.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns