LLEIDA CF

#MÉS FORTS. MÉS LLEIDA.

‘Res ni ningú m’apartarà del meu objectiu de construir un club fort’

El president del Lleida Esportiu ha explicat que el club està en camí de sanejar-se econòmicament i de recuperar el seu prestigi. Reforçar-lo és l’únic objectiu de Luis Pereira que considera que, si tots els interessos convergissin, aconseguirien fer de la blava una entitat viable i sostenible.

El primer agraïment ha estat per a l’afició, que suma en positiu retornant la presència i la il·lusió a les grades, partit a partit.

En l’àmbit esportiu, Luis Pereira ha mostrat gran satisfacció pels resultats obtinguts gràcies al nivell de la plantilla de la qual ha dit que ‘s’esperaven uns mínims i està oferint els màxims’. També, que s’està treballant perquè, de cara a la segona volta, arribin nous jugadors que contribuiran a consolidar la bona marxa actual.

En l’apartat social, Vicente Javaloyes ha assenyalat que el club genera cada cop més atractius: fregant els 1.900 abonaments, amb cada cop més aficionats evidenciant la connexió amb la gent i la ciutat i amb el fet d’haver recuperat l’esperit formatiu amb la Base Blava que ha passat de tenir 6 a 11 equips.

Jurídicament, Marc Torres ha explicat que, des que es va assumir la gestió, s’està al corrent de pagaments amb la Seguretat Social, amb qui s’ha aconseguit disminuir el deute en un total de 450.000 euros, i que s’és molt optimista en el procediment per a eixugar el que hi ha amb l’Agència Tributària.

CONTACTA AMB EL LLEIDA ESPORTIU

Envia’ns qualsevol dubte o suggerència que tinguis a través del següent formulari i et donarem resposta el més aviat possible.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 347 114 o enviar un mail a somiserem@lleidaesportiu.futbol

No t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials

Dades personals
Pregunta'ns